This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Vi har fem syrgaskoncentratorer så vi delar syrgas från två maskiner till fyra barn.

Mycket tufft läge.

Vi har just nu 7 barn som behöver syrgas varav ett eventuellt skulle kunna klara sig utan syrgas. Alla de andra skulle avlida inom några timmar. Alla har lunginflammation. Vi har 5 syrgaskoncentratorer så vi delar syrgas från två maskiner till fyra barn. Det är inte riktigt bra eftersom vi då inte kan få det där övertrycket vi vill ha till de flesta barnen. Jag tror inte att alla kommer att klara sig och bävar förstås inför risken att fler dåliga barn kommer in. Dessutom stora bekymmer med elkontakter som är av så dålig kvalitet att flera smält ner idag. Saidu har varit helt fantastisk på att hjälpa oss med elen.

Tänkte bara berätta om några barn.

Barnet med insnörningen ovanför ena foten kom, till min stora glädje, idag och opereras med Z-plastik i morgon. Ska visa bilder på vad det är.

Ett av de svårt sjuka barnen (bild nedan) hade dåliga andningsljud på höger lunga och röntgen bekräftade vätska i lungsäcken. Den dräneras nu och misstanken på TBC är förstås mycket stark. Behandlar.

Ett svårt undernärt barn har stark misstanke om HIV. Testerna tyvärr slut så det tar några dagar innan vi vet.

Ska tillbaka till avdelningen om nu och är rädd för att rapport inte blir något vidare.

Något helt annat: när jag gick tillbaka till huset var det ett stort gäng med påkar och machetes runt ett träd. Orsaken var att man sett en ödla (leguan?) Högt uppe i ett träd. Andrew klättrade upp, fick ett mycket långt vattenrör med vilket han efter en stund lyckades skaka ner ödlan. Omedelbart blev den ihjälslagen av påkar och machetes. Tydligen är dessa ödlor mycket goda.

Kramkramhejdå

Lasse

======================================
Bombali Health Development
www.bombalihealth.nu
Swish 123 25 25 160
Bankkonto 5003 10 156 03 SEB
Bankgironummer: 5208-8580

Sorry, the comment form is closed at this time.