This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Sammanfattning från flygplatsen

Kort (ja jag kan) sammanfattning nu när vi sitter på flygplatsen. Mycket bra resa. Lugnt större den största delen av tiden men en dryg vecka var det en del att göra och tyvärr har många barn avlidit under tiden. Flera barn som jag knappast trodde hade en chans att överleva har gjort det. Underbart! Antalet barn ökar snabbt och en utbyggnad av barnavdelningen är absolut nödvändig. Om vi ska rädda så många barn som möjligt måste kvantitet gå före kvalitet dvs en liten intensivvårdsavdelning får vänta. Organisatoriskt har det hänt oväntat positiva saker vilket är mycket betydelsefullt på lite sikt. Det är väldigt roligt att Arvid arbetar här. Han gör mycket stor nytta.


Stor kram alla och tack till Er som följt med på resan både på Facebook och med plånboken, det är ni med plånböckerna som gör detta möjligt och det är så många barn Ni har räddat livet på och det finns så många tacksamma föräldrar här.


Stor KRAM och jag lovar att inte klaga på kylan hemma. (nja, det blev i alla fall ganska kort)
Lasse

POST A COMMENT