Potentiell ny samarbetspartner

Äntligen!!!
Jag är nu på väg till Moyamba Government Hospital (MGH) för att utröna om vi kan få ett bra samarbetsavtal med dem, och se hur mycket nytta ett sammarbete skulle medföra för barnen här. Jag har haft en hel del kontakt med MGH och är mer entusiastisk för varje samtal. Om det bara är hälften så bra som det verkar så blir det alldeles utmärkt. Tyvärr saknar jag Kamakwie så mycket och önskar att vi kunde fortsätta utveckla vården där, men tyvärr måste man inse realiteter.
Att planera eller inte planera, det är frågan.
Planering 1. Anledningen att jag åker just nu är att jag ska arbeta tillsammans med den fantastiska Jabbie och hon skulle inte ta sin examen förrän i slutet av månaden. Det blev fel. Universitetets planer ändardes så att hon tar sin examen nu så hela vår planering föll samman. Det verkar dock som om vi kan fixa det ganska bra ändå tack vare Jabbies vilja och flexibilitet.
Planering 2. Kan Covid-19 hjälpa en till nya insikter. Ja faktiskt men det blir en lång historia först. För att vara helt säker på att få mitt test beställde jag det i god tid och tog det i torsdags. Meningen var att jag skulle få ett läkarintyg på engelska, som är absolut nödvändigt för att få resa in i Sierra Leone. Läkaren i fråga glömde att han var ledig i fredags och denna vecka så jag fick inget intyg. Efter mycket nervositet och stress lyckades jag få tid för provtagning för ett akutintyg igår. När intyget inte kommit klockan 18 ringde jag upp en mycket trevlig läkare. Han bad mig att titta i skräpposten vilket jag inte gjort på länge. Då insåg jag vilken enastående sexig ung man jag är. Det fullkomligt vimlade av erbjudanden från kvinnor. Tydligen var man dock inte helt övertygade om mina företräden för det fanns ännu fler annonser om penisförlängning och potenshöjande mediciner. Jag gissar att det skulle vara dyrt, men se det hade man även en enastående lösning på. Jag har tydligen en stor släkt som nyligen avlidit och även andra som vill donera många miljoner dollar till mig. Jag tror att det skulle inbringa otroligt mycket pengar så även barnsjukhuset skulle blomstra, men eftersom jag skriver på Facebook så hinner jag inte svara utan får lita på Era donationer till BHD. Tack!!!
Senare på kvällen kom intyget och från att Inga och jag varit mycket nervösa och stressade drabbades vi av glädjefnatt.
Oplanerat: Slår på presskonferensen med folkhälsomyndigheten. Inom 30 sekunder har jag beställt tid för tredje vaccinsprutan. Så glad jag är att jag han få den innan jag reste. Det trodde jag aldrig.
Nu är jag på Brussels flygplats och hör av mig från Moyamba så fort det går. Jag är bara i Sierra Leone i två veckor med det blir en mycket spännande resa. BHD kan ju inte stödja MGH innan vi haft vårt andra medlemsmöte och därför har en av våra donatorer skänkt pengar till sjukhuset som ska räcka för mediciner fram till årsskiftet. Om medlemmarna så beslutar kanske det är perfekt att starta då eller kanske rent av något tidigare. Jag tvivlade ett tag på framtiden men nu är det helt annorlunda och jag är övertygad om att BHD med Er hjälp kan göra stordåd. Vänta bara….
Stor kram från en mycket förväntansfull läkare.
Lasse
=====================================
Vill du hjälpa oss i vårt arbete och göra verklig skillnad är det allra bästa du kan göra att bli månadsgivare. Det blir du enkelt på vår hemsida bombalihealth.nu ❤
Bombali Health Development
Swish 9006552
Bankkonto 5003 10 156 03 SEB
Bankgironummer: 900-6552
Plusgiro 90 06 55-2