Äntligen framme!

Hej alla!
Resan hit gick bra. Sätt bredvid en mycket trevlig, ofta sovande, spanjor som arbetade i USA för världsbanken. Han arbetade med infrastruktur i flera länder bland annat Sierra Leone. Han berättade om sina problem hör och det går intressant att höra.

Väl framme i Lungi var det lite rörigt. KLM höll på sina traditioner och hade tappat bort ett av mina bagage. Troligen kvar i Amsterdam. Väl ute ur ankomsthallen väntade ingen på mig och det visade sig att ingen hade beställt bil eller hotellrum. Tack och lov hade jag ganska mycket pengar på mitt Sierra Leonska simkort så efter diverse samtal löste det sig. Blev dock lite sent. Idag på morgonen hämtade Pa Jaloh först upp Jabbie och vi åkte via Makeni till Kamakwie. Kom hit ca 16.30. Gick runt och hälsade och det oerhört varma välkomnandet känns underbart. Man undrar ibland hur ädla ens motiv egentligen är. Kanske man uppskattar uppskattandet för mycket. Nå jag är idag lite för trött för att fotografera eller ta patienter men i morgon blir det på allvar.

Stor kram
Lasse

Leave a Reply

Your email address will not be published.