Två korta, mycket trevliga uppdateringar.

Jag vill bara göra två korta, mycket trevliga uppdateringar. Först när det gäller flickan som fått dockan och som har svåra skador på båda ben. Där har en av våra fantastiska gruppmedlemmar erbjudit sig att betala för ortoped. Vi vet inte riktigt ännu vart det är bäst att remittera henne snart vet vi. Stort tack för att vi kanske kan hitta en lösning för denna svårt drabbade flicka.

Nästa uppdatering: pojken med diabetes träffade jag i går. Han mår utmärkt, växer och har nu normalt hull. Hans mormor lyste av glädje när vi träffades. Jag betalade $ 100 privat vilket kommer att täcka hans kostnader för 21 veckor. Bland annat har E.L. och andra stött honom. Om Ni vill sätta in pengar på mitt privata konto är jag tacksam annars löser det sig ändå. En helt oväntad sak medicinskt är att han har gått in i honey moon dvs fått igång en viss egen insulinproduktion vilket är mycket glädjande. Insulinet börjar dock ta slut och jag behöver mer och kan Du ordna det C. så vore det utomordentligt.

God morgon förresten
Lasse