This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Mycket stort tack för alla gåvor jag idag fått till barnen i Sierra Leone.

Mycket stort tack för alla gåvor jag idag fått till barnen i Sierra Leone. Tack alla nya månadsgivare och nya medlemmar i BHD. Ni kan inte ana vilken stor betydelse pengarna har. Det är så många barn som överlever eller slipper svåra handikapp tack vare pengarna ni skänkt. Jag önskar att Ni kunde se (och dela) den glädje jag dagligen får del av när svårt sjuka barn, oftast efter bara några få dagar, kan skrivas ut friska. Den absolut vanligaste sjukdoms- och dödsorsaken hos barn är malaria och det kostar, inklusive allt, ca 200 kronor att rädda ett livshotande sjukt barn. Sedan hindrar Era pengar ett stort antal barn att bli svårt sjuka genom att de kommer tidigt under vård.
 
Också stort tack för alla gratulationer som värmt mycket.
 
Lasse
 
Bombali Health Development
www.bombalihealth.nu
Swish 123 25 25 160
Bankkonto 5003 10 156 03 SEB
Bankgironummer: 5208-8580

POST A COMMENT