This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Stort tack för allt ni givit under oktober

När man precis kommit hem och sett vad alla dessa gåvor leder till så är man extra tacksam för pengarna. Så många barns liv som räddats. Det var ju en lite krånglig hemresa, men nu är vi hemma och allt krångel är bortglömt. Vi kom hem i förgår kväll och Maria började inte arbeta förrän tidigt i går morse. Tina latar sig ända till i morgon och jag, Lasse, latar mig tills vidare. Det var ju osäkert in i det sista om vi skulle komma med planet på onsdagen och Maria lovade mig en riktig puss om vi kom med. Den är dokumenterad nedan. Än en gång ett mycket stort tack för alla gåvor.
Lasse

POST A COMMENT