På väg!

Upp tidigt eftersom planet till Frankfurt gick 6.25. Trängseln på Landvetter var mindre än på ICA . Tur hade jag, då vi kom fram 17 minuter för tidigt och eftersom jag bara hade bara 13 timmar och 15 minuter väntan på nästa plan som går till Brüssel 21.25 i kväll. Trängsel på en del ställen på Frankfurts flygplats, men inte överallt. Viss trängsel bland de blanketter som behövs för att hindra spridning av Covid-19. Tyvärr behöver jag eventuellt ytterligare ett max 48 timmar gammalt PCR-test för Covid-19 så lite nervös är jag allt. I morgon eftermiddag hoppas jag att flyga vidare till Lungi som är flygplatsen i Sierra Leone. Eventuellt har bestämmelserna ändats så att det bli tre dagars karantän där. All personal på sjukhuset i Kamakwie kommer att vaccineras på måndag mot Covid-19 med Astra Zenecas vaccin. En del har kanske biverkningar så personalstyrkan kan vara reducerad när jag kommer fram.
Snart blir Ni dränkta med rapporter.
Kram
Lasse
=====================================
Bombali Health Development
Swish 9006552
Bankkonto 5003 10 156 03 SEB
Bankgironummer: 900-6552
Plusgiro 90 06 55-2

Leave a Reply

Your email address will not be published.