This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Flera dåliga barn med malaria idag, men inget som jag är direkt oroligt för.

Kort söndagsrapport. Alla inneliggande patienter har blivit bättre. Den totalförlamade pojken har fått tillbaka minimal rörlighet i faktiskt både armar och ben, men verkligen minimal. Flera dåliga barn med malaria idag men inget som jag är direkt oroligt för. Även några men kombinationen malaria och lunginflammation. Avdelningen fullbelagd och ganska många barn får blod men inget barn har kommit in
med blodvärde under 40 och inget med riktigt lågt blodsocker.
På vuxenavdelningarna inte så mycket att göra men en man med stor stroke har kommit in och hans prognos är troligen dålig. Det enda kort jag tog idag var på en mycket liten orm utan huvud som en lycklig höna hade i näbben.

POST A COMMENT