Jag gick igenom samtliga barn och skrev ut 11.

Kort kvällsanteckning

Vaknade tidigt av konstiga ljud på rummet. Fattade först inte vad det var men såg efter en stund att det var tre eller möjligen fyra fladdermöss, fattar inte hur dom kommit in.
Barnavdelningen: fullbelagd. Jag gick igenom samtliga barn och skrev ut 11. Ett pojke hade ordentlig blodbrist med 50 i blodvärde men vi hittade ingen givare med hans här mycket ovanliga blodgrupp B-. Han var inte så påverkad av blodbristen så jag är inte bekymrad. Den enda som bekymrar just nu är en 10 årig flicka med feber, där vi inte vet orsaken till febern. Ändrade behandlingen idag och hoppas verkligen på förbättring. Flickan är medtagen. Alla andra barn är bättre eller mycket bättre.

Resten av dagen: tittade på och ändrade lita på medicineringen på en man som verkar ha mycket svår hjärtsvikt. Tveksam prognos. Fixade operationlampan med glappkontakt och tittade till två undernärda barn. Hade ett långt samtal med en person och förstår alltmer hur korruptionen här fungerar och genomsyrar allt. Jag är mycket glad över det upplägg vi har och är tacksam över den hjälp vi fick av revisorerna Filip & Kevin vid Ernst & Jung. Detta att våra pengar är spårbara ända till slutanvändaren.

Stort tack till Er som lyckats läsa denna ganska ospännande rapport till slutet och nu äntligen en megakram
Lasse

Leave a Reply

Your email address will not be published.