This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Hon försämrades och anhöriga ville ta hem henne.

Nattrapport: på kvällen ringde Jabbie och ville att jag skulle titta på ett sjukt barnså Caroline och jag gick dit. Precis när jag börjat titta på barnet ville en sköterska att jag skulle komma till kvinnoavdelningen. En 30-årig kvinna hade sjungit på en fest när hon sade att hon tyckte brösten kändes hårda strax därefter svimmade hon och var notoriskt mycket orolig. När jag träffade henne 2 timmar efter händelsen var hon mycket orolig och ytligt medvetslös. Ögonen tittade rakt fram även när man vred på huvudet och ögonaxlarna var inte parallella vilket var nyinkommet. Ögonen reagerade segt på ljus. I övrigt inget speciellt. Hon försämrades och anhöriga ville ta hem henne. Jag försökte först bromsa dem men det var svårt bland annat då sköterskan som skulle översätta inte förstod sin roll. En stund senare försämrades kvinnan allt snabbare och de anhöriga tog hem henne. Det är mycket tveksamt om hon lever till hon kommer fram om en timme eftersom tillståndet försämrades och kvinnans andning blev allt mer otillräcklig. Tillbaka till barnavdelningen får jag tror att barnet som var ganska svullet var det av giftiga örter.

Nu God natt och kram.

(Bild av Caroline Björkdahl)

POST A COMMENT