This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

En mycket lycklig doktor

Gladrapport:
Otroligt bra dag idag. Alla barn var så mycket bättre. Mammorna log, barnen skrattade och var lättflörtade. Flickan, som har en tät lunga och hade en livshotande TBC, är så mycket bättre och helt utom fara. Det känns som jag inte gick utan flög rond.
Vi har fortfarande massor av patienter, men idag kunde vi skriva ut ett flertal har dock inte räkning. Jag har en känsla av att det kommer att lugna ner sig betydligt de närmaste veckorna. Barnavdelningen, som tidigare bestod av en lokal, har tagit över kvinnliga medicin och kirurgavdelningen. Vi har nu omorganiserat så att de friskaste barnen är på kvinnliga medicinavdelningen. Alla barn med TBC-misstanke, just nu sju stycken, är på kvinnliga kirurgavdelningen och de övriga på barnavdelningen där vi alltid försöker att ha några sängar tomma inför akutfall.
Lite administration. Jag har träffat DMO (Distrikt medical officer) som är en mycket trevlig läkare för att diskutera diverse frågor om framtiden. På torsdag ska biskopen och jag träffas för att diskutera några viktiga frågor.
Det var allt från en mycket lycklig doktor.
Lasse
============================================
Bombali Health Development
www.bombalihealth.nu
Swish 123 25 25 160
Bankkonto 5003 10 156 03 SEB
Bankgironummer: 5208-8580

POST A COMMENT