This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Dags för avresa!

Den obligatoriska avresebilden! Jag ska bara ha med mig de fyra paketen närmast mig, resten tar Inga och Arvid när de kommer om två veckor. Paketet närmast innehåller en blandning av livsviktiga mediciner varav flera är omöjliga att få tag på i Sierra Leone samt medicinteknisk utrustning. De tre nästa innehåller var sin syrgaskoncentrator och eftersom de inte väger 23 kilo har vi kompletterat med kirurginstrument (som är tunga) och mediciner. De övriga fem stora paketen innehåller ungefär samma saker som paketet jag har kameraväskan på.

————————————————————————-

Vill du hjälpa oss i vårt arbete och göra verklig skillnad är det allra bästa du kan göra att bli månadsgivare. Det blir du enkelt på vår hemsida
Bombali Health Development
www.bombalihealth.nu
Swish 9006552
Bankkonto 5003 10 156 03 SEB
Bankgironummer: 900-6552
Plusgiro: 900655-2

POST A COMMENT