Tuff vecka

Det har varit många barn på avdelningen senaste veckan. Att det inneburit mycket arbete har bara varit bra men tyvärr har det avlidit ett barn varje dag och för pojken som avled idag började kampen redan sent i går kväll med kraftig reaktion på en blodtransfusion och kramper. Idag försämrades pojken med försvårade kramper och så småningom tecken på att trycket i hjärnan steg. Jag orkade inte riktigt med att ett femte barn skulle avlida på fem dagar så jag var så oprofessionell att jag fortsatte behandlingen trots att det stod helt klart att pojken var döende.

Vi har haft ett besök här som lovar mycket för framtiden och som jag berättar mer om vid ett annat tillfälle. Nu ska jag ligga och tänka på några av alla de barn som klarat sig tack vare BHD.

Stor KRAM
Lasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.