Covid-19 och annat.

Uppdatering: Barnavdelningen har rimligt mycket att göra nu vilket är skönt eftersom det varit hektiskt ett tag. Pga byråkratiska saker jag inte vill gå in på var det mycket nära att Dr Awudu fått sluta akut. Tack och lov är det nu ordnat att hon stannar. Covid-19: Grannländerna har några konstaterade fall: Guinea 4 och Liberia 3. Inga kända fall i Sierra Leone. Man har tagit till ganska kraftfulla åtgärder för att stoppa eventuell smittspridning i Sierra Leone. Om de är effektiva kan inte jag avgöra. Tyvärr och väntat ställer Covid-19 i alla fall till problem för oss då antalet spontana gåvor minskat betydligt nu när Covid-19 accelererar här i Sverige vilket ju är förståeligt, men det kan bli bekymmersamt för driften av barnavdelningen.
 
Jag vill inte tänka tanken att Sierra Leone drabbas av Covid-19, det kan bli en riktig katastrof.
 
Och snälla var försiktiga, Covid-19 kan vara riktigt farlig. Kramar IRL ska man ju undvika, men här får Ni en lång virtuell kram
Lasse
————————————————————————-
Tack för att du läst ända hit! Vill du hjälpa oss i vårt arbete och göra verklig skillnad är det allra bästa du kan göra att bli månadsgivare. Det blir du enkelt på vår hemsida bombalihealth.nu
Bombali Health Development
www.bombalihealth.nu
Swish 9006552
Bankkonto 5003 10 156 03 SEB
Bankgironummer: 900-6552
Plusgiro: 900655-2

Leave a Reply

Your email address will not be published.