This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Veckorapport

Det finns inga kända fall av Covid-19 i Kamakwie med omnejd men man lider fortfarande svårt av de restriktioner som är införda. Barnavdelningen har nu fått allt fler barn som tyvärr i många fall varit kritiskt sjuka vid ankomsten och tyvärr så har också flera barn avlidit denna vecka. 10 barn skrevs ut idag men ändå, nu på kvällen är avdelningen full. 8 barn har fått blod, tre får syrgas just nu.

En fantastisk 4-årig flicka inkommer djupt medvetslös med malaria, grav blodbrist och skabb. Hon var medvetslös under sammanlagt 5 dagar men verkar mirakulöst nog klara sig utan synbarliga skador. Så underbart och när det är så tufft som det är nu är dessa osannolika tillfrisknanden en lisa för själen.

Förra gången jag skrev tyckte en av läsarna att det var olämpligt med tanke på tystnadsplikten att koppla bilder till sjukdomar även om barnen inte går att identifiera så jag slutar med det nu. Jag vill bara säga att inget av barnen nedan hade klarat sig utan barnavdelningen och att samtliga tillfrisknat helt. Även barnet med brännskada. Så stort tack för Era bidrag.

Lasse

————————————————————————-

Tack för att du läst ända hit! Vill du hjälpa oss i vårt arbete och göra verklig skillnad är det allra bästa du kan göra att bli månadsgivare. Det blir du enkelt på vår hemsida bombalihealth.nu 

Bombali Health Development

www.bombalihealth.nu

Swish 9006552
Bankkonto 5003 10 156 03 SEB
Bankgironummer: 900-6552
Plusgiro: 900655-2

POST A COMMENT