Tack för alla gåvor!

Jag blir alldeles mållös!! (Ja, jag vet att Ni som känner mig inte tror att det är möjligt.) Eftersom vi haft så många barn inlagda och inom öppenvården har de senaste månaderna varit mycket dyra. Dessutom har vi köpt flera dyra saker ffa syrgaskoncentratorer och kuvetter för blodvärdesmätning. Nå vad händer? Jag ber om pengar för att betala för en syrgaskoncentrator, och pengar som räcker till drygt fyra, kommer från underbara givare. Kuvetterna är dyra och vi får många, och dessutom en mätare, av en fantastisk veterinär. Vi har köpt mer dyr livräddande utrustning som jag trodde skulle gå styggt åt vår kassa men så får vi en stor summa pengar av Röda Korset Askimskretsen. Jag skulle vilja krama Er alla, men tyvärr avråder Tegnell. På avdelningen minskar trycket alltmer nu när regnperioden närmar sig sitt slut men det är fortfarande många fler patienter än det var förra året vi den här tiden. Nu är packningen i full gång och vi ska försöka få med det mesta av det som finns på bilden. Om en dryg vecka är vi i Sierra Leone. Stort tack till alla Ni underbara givare som gör vår verksamhet möjlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.