Vi är på väg!

Äntligen på väg! Efter 4 ombokningar hotellbyten, Coronatester, fyllt i blanketter och Inga och Lasses frenetiska packande, stod vi idag på Landvetter med 300 kg perfekt inpackat bagage. Där alla collin vägde exakt 23 kg st. Vi som reser denna gång är Lasse, jag (Maria) och Tina,
Lasse känner ni ju sedan tidigare och det känns tryggt att resa med en sådan veteran. Jag är glad amatör och har varit med på en resa tidigare, Tina är gröngöling och hänger med för första gången. I vanliga fall arbetar både jag och Tina på Alingsås lasarett. Jag på IVA och Tina på operation.
Jag hade planer på att åka till Sierra Leone igen men trodde inte att det skulle bli av. Då ringde Lasse mej och var bekymrad över att barnen dog på avdelningen pga material och läkemedelsbrist. Han kunde inte bara sitta hemma och vänta på att corona pandemin skulle gå över.
Så imorgon går flyget vidare från Frankfurt till Bryssel och sedan vidare till Freetown.(Lungi)
————————————————————————-
Vill du hjälpa oss i vårt arbete och göra verklig skillnad är det allra bästa du kan göra att bli månadsgivare. Det blir du enkelt på vår hemsida bombalihealth.nu ❤
Bombali Health Development
Swish 9006552
Bankkonto 5003 10 156 03 SEB
Bankgironummer: 900-6552
Plusgiro: 900655-2

Leave a Reply

Your email address will not be published.