This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Semester!

En helt fantastisk sak hände igår. När jag förstod att vi inte skulle komma med planet, talade jag om hur angelägen jag var med en chef, på ett sådant sätt att jag trodde att han skulle nämna en summa men han var fullständigt omutbar. Ja, det finns absolut inget försvar för vad jag gjorde, jag får skylla på ????. Kan inte hitta på något.
Nå Inga bokade om flyget vilket var helt ogratis men billigare än nya biljetter och förhoppningsvis är testet klart i morgon så vi kommer iväg. Andra gången gillt som det inte heter.
Idag har vi gått, enligt Marias iphone, 17 000 steg varav en lång tid på stranden. Vi gick vid den tiden då ”only mad dogs and Englishmen” är ute. Underbar promenad. Väl varmt men underbart trevligt.
Vi träffade en ung man under promenaden som var orolig för sin dotter. Han kom till hotellet och jag undersökte henne. Otroligt söt 1,5 årig flicka som tyvärr hade sicklecellsanemi och nog en lättare utvecklingsstörning. En verkligen fin och engagerad pappa.
En soldat här har blivit kär i Tina och kommer till hotellet i morgon klockan 16 men tyvärr lämnar vi hotellet klockan 15.
Tyvärr några tråkiga saker också. Den lilla flickan på sjukhuset som var så dålig avled klockan 21 i går och en pojke med Downs syndrom, som jag träffat tidigare avled idag. Den lilla flickan hade vi nog klarat med bättre utrustning och det ska vi ha. Punkt.
Stor kram från en Lasse som hoppas att vi flyger i morgon.
=====================================
Bombali Health Development
Swish 9006552
Bankkonto 5003 10 156 03 SEB
Bankgironummer: 900-6552
Plusgiro 90 06 55-2

POST A COMMENT